A fűtésszerelő telefonszáma

A cirkófűtés kiépítése

A cirkófűtés kiépítése
A cirkófűtés napjainkban az egyik legnépszerűbb fűtési módszer. Ahogy az a nevében is benne van, lényege a cirkuláció, a meleg és a hideg víz keringése. Kiépítésével nemcsak biztonságos fűtési módot választunk, de egyben az egyik leggazdaságosabbat is. Számos előnye közül az egyik, hogy csendes és magas hatásfokkal működik, ugyanakkor azzal is számolni kell, hogy egyszerre nem használhatjuk fűtésre és meleg víz előállítására is, valamint arra sem alkalmas, hogy a ház több pontján egy időben megfelelő hőmérsékletű és mennyiségű meleg vizet adjon.

A cirkófűtés kiépítése

A cirkófűtés kiépítéséhez választhatunk kondenzációs kazánt. Ez sokkal jobb megoldás, mint egy régi nyílt égésterű gázkazán, mivel hatásfoka akár 15%-kal is magasabb lehet. A régi kazán lecserélésével akár harmadolhatjuk is a fűtési költségeinket. A másik lehetőség a kombi cirkó beépítése, ami a legelterjedtebb eljárás, köszönhetően annak, hogy akár 50%-os megtakarítást is eredményezhet.

A cirkófűtés kiépítése engedélyhez kötött. A gépészmérnök által elkészített kiépítési tervet a gázszolgáltatónak jóvá kell hagynia, a munkálatok ezt követően indulhatnak meg. A kialakított kéményhez szintén szükséges szakvélemény, a végső jóváhagyást a kiépített rendszerre pedig a gázszolgáltató ellenőrző osztályától kell kérelmezni.

Fűtésszerelés Budapesten és Pest megyében. Csőtörések és szivárgások felderítése,  gyors hibaelhárítással. Vízmelegítők cseréje, központi fűtés szerelés, keringető szivattyúk és radiátorok cseréje, termosztátok és elzárók cseréje, tágulási tartályok cseréje garanciával. Vízvezeték szerelő és fűtésszerelő gyorsszolgálat Budapesten.

A fűtésszerelő telefonszáma