A fűtésszerelő telefonszáma

A puffertartály méretezése

A puffertartály méretezése
A puffertartály a későbbi felhasználásra előállított meleg vizet tárolja. Felhasználható valamennyi olyan rendszernél, mely képes meleg víz előállítására. Napkollektoroknál és hőszivattyúknál nélkülözhetetlen, kazánok esetében pedig nagyon hasznos, hiszen növeli azok működésének hatásfokát.

A puffertartály méretezése kulcsfontosságú a tartály élettartamának növeléséhez, megfelelő működéséhez és nem utolsó sorban ahhoz, hogy kevesebb káros anyag kerüljön a levegőbe. Alkalmazásával az épületben hosszabb időn át biztosítható kiegyensúlyozott fűtés, a korábban megtermelt, de egyszerre fel nem használt hőenergia pedig nem megy veszendőbe.

A puffertartály méretét az ingatlan méretéhez kell igazítani, de befolyásolja a fűtővíz hőmérséklete is. Egy átlagos méretű, 100-120 m2-es ház esetében egy 1000 l-es tartály ideális, de hogy biztosra menjünk, kérjük ki szakember véleményét!

Fűtésszerelés Budapesten és a környező településeken. Csőtörések és szivárgások felderítése,  gyors hibaelhárítással. Vízmelegítők cseréje és kazánok cseréje. Központi fűtés rendszerek javítása és szerelése, keringető szivattyúk és radiátorok cseréje, termosztátok és elzárók cseréje, tágulási tartályok cseréje garanciával. Rézcsővel és műanyagcsővel is dolgozunk. Vízvezeték szerelő és fűtésszerelő gyorsszolgálat Budapesten.

A fűtésszerelő telefonszáma