A fűtésszerelő telefonszáma

A tágulási tartály szerelése

A tágulási tartály szerelése
A tágulási tartály arra hivatott, hogy kiegyenlítse a hőmérséklet változása következtében kialakuló nyomásingadozást. Napjainkban szinte kizárólag zárt rendszerű tágulási tartályokat alkalmaznak, kivéve a vegyes tüzelésű kazánok esetében. Ennek több oka is van, talán a legfontosabb, hogy a zárt rendszer csökkenti az oxigénfelvétel mértékét, így minimalizálja a korrózió esélyét.

A zárt tágulási tartály beépítéséhez lefúvató szelepre van szükség. Ez biztonsági feladatot lát el és akkor lesz szerepe, ha a tágulási tartályban lévő gumi membrán tönkremegy és ennek következtében a nyomás a tartályban megnő. A fűtési rendszer ugyanis ilyenkor akár helyrehozhatatlanul károsodhat, ám a lefúvató szelep használatával ez elkerülhető.

Fűtésszerelés Budapesten és a környező településeken. Csőtörések és szivárgások felderítése,  gyors hibaelhárítással. Vízmelegítők cseréje és kazánok cseréje. Központi fűtés rendszerek javítása és szerelése, keringető szivattyúk és radiátorok cseréje, termosztátok és elzárók cseréje, tágulási tartályok cseréje garanciával. Rézcsővel és műanyagcsővel is dolgozunk. Vízvezeték szerelő és fűtésszerelő gyorsszolgálat Budapest kerületeiben.

A fűtésszerelő telefonszáma