A fűtésszerelő telefonszáma

Biztonsági szerelvények vegyes tüzelésű kazánhoz

Biztonsági szerelvények vegyes tüzelésű kazánhoz
A gyártók többsége előírja, hogy milyen biztonsági szerelvényeket kell alkalmazni ahhoz, hogy a vegyes tüzelésű kazán üzembe helyezhető legyen. A cél, hogy a fűtési rendszert minél biztonságosabban tudjuk használni a mindennapokban.

A vegyes tüzelésű kazánhoz szükséges biztonsági szerelvények egyike a biztonsági hőcserélő, amit a kazán előremenő ágába építenek be. Hideg vizet csatlakoztatnak rá és egy termosztatikus szelepet építenek be, ami automatikusan kinyit, ha a fűtővíz hőmérséklete meghaladja a biztonságos értéket és lehűti a vizet.

A termikus túlfolyó szelep már 95 foknál aktiválódik, akkor kapcsol be, ha a kazánvíz túlmelegszik. A megnövekedett túlnyomás miatt kinyit és helyére hideg víz áramlik, ez akadályozza meg a kazán túlhevülését. A membrános biztonsági szelep a már túlhevült rendszert kezeli, lefúvatja a rendszer teljes vízterét.

Fűtésszerelés Budapesten és a környező településeken. Csőtörések és szivárgások felderítése,  gyors hibaelhárítással. Vízmelegítők cseréje és kazánok cseréje. Központi fűtés rendszerek javítása és szerelése, keringető szivattyúk és radiátorok cseréje, termosztátok és elzárók cseréje, tágulási tartályok cseréje garanciával. Rézcsővel és műanyagcsővel is dolgozunk. Vízvezeték szerelő és fűtésszerelő gyorsszolgálat Budapesten.

A fűtésszerelő telefonszáma