A fűtésszerelő telefonszáma

Fűtésszerelő Budapest I. kerület

Fűtésszerelő Budapest I. kerület: Gellérthegy, Krisztinaváros, Tabán, Vár, Víziváros.  Központi fűtés szerelés, karbantartás és javítás. Szivattyúk, elzárók, légtelenítők, sarokszelepek, radiátorok, termosztátok, tágulási tartályok, cseréje. Fűtési rendszerek felújítása és javítás. Ezen kívül, mindenféle vízvezeték szerelési feladatot is vállalunk – Budapest I. kerületében.

Érdekesség:
A pelletkazánokról. Őszintén megvallva, én nem vagyok nagy rajongója a pelletkazánoknak és sokan vannak ezzel még így. A legfontosabb, hogy nagyon drága a minőségi kazán, valamint nem környezetbarát. Sajnos, mint szilárd tüzelőanyag, egyszerűen nem lehet tökéletes az égés, így jelentős korom és hamu képződéssel jár, ezért nem igazán környezetbarát. De nézzük részletesen a pelletkazánok meghonosodásának folyamatát. Maga a kazánon megszületését a faiparban keletkező hatalmas mennyiségű feldolgozhatatlan fűrészpor és faforgács keltette életre.

Rájöttek, hogy ez a fűrészpor és faforgács magas nyomáson eltüzelhető pelletté préselhető, így préselt formában, könnyebben szállítható és csomagolható. Azonban tisztaságban, kényelmességben, fűtőértékben, alatta marad a földgáznak. Hol van létjogosultsága a pellet kazán telepítésének? Ahol nincs vezetékes földgáz, vagy ha olcsón tudunk pellet tüzelőanyagot beszerezni. Véleményem szerint minden más esetben felesleges.

Miért nem lettek népszerűek a pelletkazánok?
1. A fafeldolgozóipar ipar szüleménye (lobby).
2. Környezetre káros az égési folyamat (füstgáz, korom, hamu, salak).
3. A minőségi pellet tüzelő drága.
4. Tárolni kell a több tonna fűtőanyagot.
5. Egyszerre nagy kiadás a tüzelőanyag beszerzése.
6. A kazánt sűrűn hamuzni kell sőt néha salakot is kell kaparni.
7. Használati meleg víz előállítás macerás.
8. Egy minőségi automata pelletkazán több millió forint is lehet.

Tehát összefoglalva, csak kevés érv szól mellette. Egy minőségi kondenzációs gázkazán üzemeltetése sokkal olcsóbb,  kényelmesebb, hatékonyabb, tisztább és környezetbarátabb fűtési mód.  Ahol meg nincs gáz, sokkal egyszerűbb egy vegyes tüzelésű kazánt beszerezni. És a statisztikai adatok is mutatnak valamit: Magyarországon üzemelő 3 millió tüzelőberendezésből csak kb. 5 ezer darab a pellet kazán.

Fűtésszerelés – Budapest I. kerület

és – Budapest I. kerület – olcsón, garanciával.

Ami I. kerületi fűtésszerelő munkatársainkat jellemzi:
Pontos és gyors megjelenés a munkaterületen, precíz munkavégzés, modern technológiák alkalmazása, garancia minden munkára, hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk, kiszámítható korrekt árak. I. kerület – Gellérthegy, Krisztinaváros, Tabán, Vár, Víziváros. – fűtésszerelés.

Fűtésszerelés Budapesten és a közeli településeken. Szivárgások felderítése, gyors hibaelhárítással. Központi fűtés rendszerek javítása és szerelése, keringető szivattyúk és radiátorok cseréje, termosztátok és elzárók cseréje, tágulási tartályok cseréje garanciával. Fűtésszerelő munkatársaink rézcsővel és műanyagcsővel is dolgoznak.

A fűtésszerelő telefonszáma