A fűtésszerelő telefonszáma

Fűtésszerelő Budapest VII. kerület

Fűtésszerelő Budapest VII. kerület
Fűtésszerelés VII. kerület: Erzsébetváros, Istvánmező. Központi fűtés szerelés, karbantartás és javítás. Szivattyúk, elzárók, légtelenítők, sarokszelepek, radiátorok, termosztátok, tágulási tartályok, cseréje. Fűtési rendszerek felújítása és javítás. Ezen kívül, mindenféle vízvezeték szerelési feladatot is vállalunk – Budapest VII. kerületében.

Érdekesség:
A központi fűtési rendszer tisztításáról.
Legyen szó új vagy régi fűtés rendszerről el jöhet az idő amikor a rendszer tisztításra szorul. Érdekes megjegyeznem, hogy a fűtőkészülék gyártók többségénél garanciális feltétel, hogy az első beüzemelést megelőzőleg tisztító átmosást kell elvégezni. Az átmosás lényege, hogy a csőhálózatban és radiátorokban lévő szennyeződések (olaj, fém forgácsok, lerakódások, szerelési származékok) el legyenek távolítva. Ezen szennyeződések nagyban károsíthatják a fűtőkészüléket (hőcserélőt, keringető szivattyút, szelepeket) valamint jelentős gázfogyasztás emelkedést is jelenthetnek.

Mikor kell a fűtési rendszert átmosatni?
Új beüzemelésnél feltétlenül, valamint akkor, hogy ha jelentős teljesítmény vesztést vagy fogyasztásnövekedést tapasztalunk. Az új beüzemelésről már beszéltünk, viszont a karbantartó átmosatásra csak igen kevesen költenek, pedig ha tudnák, hogy 10-20 év elteltével a rendszerben keringő víz micsoda lerakódásokat (eliszapolódás) képes okozni. Ez az eliszapolódás természetes folyamat, de a rendszerből el kell távolítani. A fűtésszerelő szakember, speciális vegyszerekkel és átöblítő berendezéssel dolgozik. A folyamat lényege, hogy a szakember a fűtési rendszerben lévő szennyezett elhasználódott folyadékot leereszti, majd az átöblítő berendezéssel folyamatos cirkuláció mellett átmossa. Az öblítő szivattyút a rendszerre csatlakoztatják és más bontás nélkül (kazán, radiátor) munkába állítják. A feltöltést követően speciális vegyszert is juttat a rendszerbe, mely korróziógátló és védő komponenseket tartalmaz.

Fűtésszerelés – Budapest VII. kerület

Fűtésszerelés – Budapest VII. kerület – olcsón, garanciával.

Ami VII. kerületi fűtésszerelő munkatársainkat jellemzi:
Pontos és gyors megjelenés a munkaterületen, precíz munkavégzés, modern technológiák alkalmazása, garancia minden munkára, hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk, kiszámítható korrekt árak. VII. kerület – Erzsébetváros, Istvánmező– fűtésszerelés.

A fűtésszerelő telefonszáma