A fűtésszerelő telefonszáma

Fűtésszerelő Budapest VIII. kerület

Fűtésszerelő Budapest VIII. kerület
Fűtésszerelés VIII. kerület: Józsefváros, Istvánmező, Kerepesdűlő, Tisztviselőtelep. Központi fűtés szerelés, karbantartás és javítás. Szivattyúk, elzárók, légtelenítők, sarokszelepek, radiátorok, termosztátok, tágulási tartályok, cseréje. Fűtési rendszerek felújítása és javítás. Ezen kívül, mindenféle vízvezeték szerelési feladatot is vállalunk – Budapest VIII. kerületében.

Érdekesség:
A tágulási tartályokról. Manapság, szinte csak zárt tágulási tartályokról beszélhetünk. A régi gravitációs elven működő fűtési rendszereknél alkalmazták a nyitott tágulási tartályokat. esetleg még a szilárd tüzelésű fűtési rendszereknél. Van aki kiegyenlítő tartálynak nevezi ezeket a nyitott tartályokat. Közös jellemzőjük, hogy a fűtési rendszer legmagasabb pontján kell elhelyezni. A zárt tágulási tartályok szerepe, hogy a víz hőfokának megemelkedésével együtt térfogat növekedés is jár. Ezt a térfogatnövekedést feltétlenül át kell irányítani kell valahová, máskülönben a fűtőberendezés vagy a rendszer károsodhat.

Természetesen ma már minden korszerű fűtési rendszer rendelkezik, biztonsági szeleppel, mely akkor lép működésbe, ha valamilyen okból a rendszer nyomása abnormálisan magasra szökne. A tágulási tartályok anyaga első sorban acéllemez. A belsejében van víz oldal, membrán és levegő oldal. A tágulási tartály működésének feltétele a fűtési rendszerhez való szakszerű méretezés, valamint a megfelelő nyomásértékre való feltöltése levegővel. A helyes méretű tartály, ami a megfelelő nyomással van feltöltve állandó víznyomást biztosít a fűtési rendszerben. A zárt tágulási tartályok általános térfogata a lakásokban: 5 liter és 20 liter között van. A fogyasztói árak 6Eft. és 40Eft. között vannak. A fűtőkészülékbe épített tartályok meghibásodása nagyon ritka, pláne neves gyártók termékeinél.

Sajnos, ha a cirkó belső tartályát kell cserélni akkor mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Egyes gyártók olyan speciális formájú tartályokat építenek be, hogy nem lehet pótolni utángyártott típussal. Ilyenkor sokan nem vállalják a drága gyári tágulási tartály cseréjét, hanem inkább egy külső olcsóbb tartály mellett teszik le a voksukat. Ami nagyon fontos, hogy mindig az előírt légnyomással legyen feltöltve a tartály. A levegővel túlfújt tartály ugyan olyan hiba mint a kis légnyomást tartalmazó tartály.

A tágulási tartályok hiba lehetőségei:
A feltöltő szelep meghibásodik és elszökik a levegő
Átszakad a nyomástartó membrán és víz megy a tartályba
Elrozsdásodik és kilyukad a tartály

Fűtésszerelés – Budapest VIII. kerület

Fűtésszerelés – Budapest VIII. kerület – olcsón, garanciával.

Ami VIII. kerületi fűtésszerelő munkatársainkat jellemzi:
Pontos és gyors megjelenés a munkaterületen, precíz munkavégzés, modern technológiák alkalmazása, garancia minden munkára, hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk, kiszámítható korrekt árak. VIII. kerület – Józsefváros, Istvánmező, Kerepesdűlő, Tisztviselőtelep – fűtésszerelés.

A fűtésszerelő telefonszáma