A fűtésszerelő telefonszáma

Fűtésszerelő Budapest X. kerület

Fűtésszerelő Budapest X. kerület
Fűtésszerelés X. kerület: Kőbánya, Felsőrákos, Kőbánya-Kertváros, Népliget, Óhegy, Újhegy. Központi fűtési rendszerek szerelése, javítása és karbantartása. Szivattyúk, elzárók, légtelenítők, sarokszelepek, radiátorok, termosztátok, tágulási tartályok, cseréje. Fűtési rendszerek, felújítása és javítás. Ezen kívül, mindenféle vízvezeték szerelési feladatot is vállalunk – Budapest X. kerületében.

Érdekesség:
Nyomásesés okai a cirkófűtés rendszerben.
Szerencsés esetben csak a fűtési idény végén tapasztaljuk, hogy leesik a nyomás a fűtési rendszerünkben. Ilyenkor bőven van idő a teljes rendszer átvizsgálására és a hiba kijavítására. De, sajnos ez a ritkábbik eset, mert általában üzem közben, a nagy hidegben tapasztaljuk, hogy a nyomásmérő mutatója nem a megszokott (0.8 és 1.5 bar) értéket mutatja. Ha fűtési üzemben ingadozik a nyomás, hol magas, hol alacsony, akkor egyértelműen a tágulási tartály hibája (vagy túl magas értékre van pumpálva vagy kilyukadt a membrán). A folyamatos nyomásesés (víz utántöltés után is) azonban csak arra utalhat, hogy szökik a víz a rendszerből. Amennyiben csak nagyon lassan, több hét alatt esik le a nyomás, akkor nehezen megállapítható a hiba jelenség, mivel a megszökő víz elpárolog.

A legtipikusabb hibák a nyomásesésre
– tömítetlenségi hiba a kazán belsejében lévő alkatrészekben (hőcserélő,keringető szivattyú,automata légtelenítő)
– valamelyik szelep elereszti a vizet (légtelenítő szelep, torló szelep, radiátor szelep, termosztát)
– csőhálózat szivárgás a falban vagy a falon kívül (tömítés, forrasztás, pressz kötés, hollander)
– kilyukadt valamelyik radiátor

Fűtésszerelés Budapest XI. kerület

Fűtésszerelés – Budapest X. kerület – olcsón

Ami X. kerületi fűtésszerelő munkatársainkat jellemzi:
Pontos és gyors megjelenés a munkaterületen, precíz munkavégzés, modern technológiák alkalmazása, garancia minden munkára, hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk, kiszámítható korrekt árak. X. kerület – Kőbánya, Felsőrákos, Kőbánya-Kertváros, Népliget, Óhegy, Újhegy – fűtésszerelés.

A fűtésszerelő telefonszáma