A fűtésszerelő telefonszáma

Légfűtéses kandalló telepítése

Légfűtéses kandalló telepítése
Ezzel a módszerrel befűthetünk egy teljes családi házat (150-300 m3) és nemcsak a kandalló meghitt hangulatát élvezhetjük. Telepítésének beruházási költségei alacsonyak, ha ügyesen használjuk, az éves fűtési költségek egyharmadát is megtakaríthatjuk a segítségével. Egyik legfőbb előnye, hogy áram és gáz nélkül is használható.

Általában kiegészítő fűtésként alkalmazzák, de elsődleges fűtésként is megállja a helyét a légfűtéses kandalló, melyet a legjobb már a ház építésekor beterveztetni a szakemberrel. Zárt égésterű tűzteret célszerű választani, melybe hőcserélőt is építsünk be a még jobb hatékonyság érdekében. Kialakításakor a kémény belső átmérőjét és magasságát is szem előtt kell tartani. Ez utóbbi a bekötéstől számítva felfelé legalább 5 m kell legyen.

A légfűtéses kandalló működési elve egyszerű, üzemeltetése hatékony (hatásfoka 70-80%) és csendes. Nemcsak egyetlen helyiség befűtésére alkalmas. Ha az általa megtermelt hővel más helyiségeket is szeretnénk fűteni, ventilátorral felszerelt, hőszigetelt csőhálózattal ezt is megtehetjük. Akár a kandallótól legtávolabbi helyiség levegőjét is felmelegíthetjük vele. Általában olyan épületekbe ajánlják, melyek egy szintesek és rendelkeznek padlással, ahol elhelyezhető a ventilátor és kiépíthető a csőhálózat is. Más esetekben is kivitelezhető, ilyenkor általában gipszkarton borítás alá kerül a légcsatorna rendszer a lakáson belül.

Fűtésszerelés Budapesten és a környező településeken. Csőtörések és szivárgások felderítése,  gyors hibaelhárítással. Vízmelegítők cseréje és kazánok cseréje. Központi fűtés rendszerek javítása és szerelése, keringető szivattyúk és radiátorok cseréje, termosztátok és elzárók cseréje, tágulási tartályok cseréje garanciával. Rézcsővel és műanyagcsővel is dolgozunk. Vízvezeték szerelő és fűtésszerelő gyorsszolgálat Budapest kerületeiben.

A fűtésszerelő telefonszáma