A fűtésszerelő telefonszáma

Öntöttvas radiátorok cseréje

Öntöttvas radiátorok cseréje
Bár szinte végtelen az élettartamuk, megvan a maguk hátránya, éppen ezért egyre inkább kiszorulnak az otthonokból. Az öntöttvas radiátorok cseréjét elsősorban alacsony hatásfokuk, korszerűen nem mondható teljesítményük teszik indokolttá.

Amikor a csere mellett döntünk, vegyük figyelembe, hogy ha a rendszerben lévő valamennyi radiátor helyére nem tervezünk újat, a régiek várhatóan néhány éven belül tönkremennek és cserére szorulnak. Ennek oka az elektrolízis, azaz a belső korrózió, ami a különböző anyagok között jön létre. Öntöttvas radiátor helyére alumínium radiátort azonban bármikor biztonságosan beszerelhetünk.

A radiátor csere egyik legfőbb lépése, hogy meghatározzuk a radiátor teljesítményét. A legjobb, ha ehhez szakember segítségét kérjük. Ne feledkezzünk meg a szükséges tartozékok beszerezéséről se, mint pl. a termosztát és a szelepkészlet.

Fűtésszerelés Budapesten és a környező településeken. Csőtörések és szivárgások felderítése,  gyors hibaelhárítással. Vízmelegítők cseréje és kazánok cseréje. Központi fűtés rendszerek javítása és szerelése, keringető szivattyúk és radiátorok cseréje, termosztátok és elzárók cseréje, tágulási tartályok cseréje garanciával. Rézcsővel és műanyagcsővel is dolgozunk. Vízvezeték szerelő és fűtésszerelő gyorsszolgálat Budapest kerületeiben.

A fűtésszerelő telefonszáma