A fűtésszerelő telefonszáma

Radiátorok légtelenítése

Radiátorok légtelenítése
A fűtésrendszer légtelenítése alapvető ahhoz, hogy akár egyedi akár távfűtéses lakások esetében a fűtés megfelelő hatékonysággal üzemeljen. Ha beszorul a levegő, a radiátor nem tud teljesen felmelegedni, ez pedig idővel korrodálódáshoz vezethet.

Hogy a radiátorban légzsák alakult-e ki, nagyon egyszerű megállapítani. Ha a teteje hidegebb, mint az alja, akkor elérkezett az idő a légtelenítéshez. A radiátor légtelenítéséhez nincs szükségünk szakemberre, csak egy kis kézügyesség kell. Minden radiátor fel van szerelve légtelenítő szeleppel, ezt az egyik felső sarkán találjuk. Ehhez általában csak egy megfelelő méretű  csavarhúzóra vagy kulcsra lesz szükségünk, melyet bármelyik barkácsüzletben be tudunk szerezni. Forgassuk az óramutató járásával ellentétes irányba addig, míg víz nem kezd folyni belőle. Az első cseppek megjelenése után zárjuk vissza szorosan  a légtelenítő szelepet.

Fűtésszerelés Budapesten és a környező településeken. Csőtörések és szivárgások felderítése,  gyors hibaelhárítással. Vízmelegítők cseréje és kazánok cseréje. Központi fűtés rendszerek javítása és szerelése, keringető szivattyúk és radiátorok cseréje, termosztátok és elzárók cseréje, tágulási tartályok cseréje garanciával. Rézcsővel és műanyagcsővel is dolgozunk. Vízvezeték szerelő és fűtésszerelő gyorsszolgálat Budapest kerületeiben.

A fűtésszerelő telefonszáma