A fűtésszerelő telefonszáma

Vegyestüzelésű kazán telepítése

Vegyestüzelésű kazán telepítése
Hogy egyre többen telepítenek otthonukba vegyestüzelésű kazánt, annak legfőbb oka a gázárak drágulása. Egy ilyen készülékkel a fűtés költségeinek akár 50%-át is lefaraghatjuk. A rendszer kiépítésének azonban bőven vannak műszaki és technológiai feltételei.

A vegyestüzelésű kazán telepítése nem elsősorban magának a készüléknek a mérete, hanem a kiegészítő berendezések miatt helyigényes. A puffertároló számára is kell elég hely, egy 30 kW-os vegyestüzelésű kazánhoz 1500 l-es tartály az ideális. A legjobb, ha külön kazánházba telepítjük, ahol biztosítható a megfelelő mennyiségű levegő és az égéstermék eltávolítása is. A kazánt lakótérbe sose telepítsük!

Telepítéskor fontos szempontokat kell figyelembe venni, így azt, hogy csak meleg víz előállítására vagy fűtésre is szeretnénk-e használni a kazánt, valamint, hogy a már meglévő fűtési rendszerünk konvektoros, radiátoros vagy felületfűtéses. Figyelembe kell venni azt is, hogy a kazán üzemeltetéséhez szükséges tüzelőanyagot a berendezés közelében kell elhelyezni.

Fűtésszerelés Budapesten és a környező településeken. Csőtörések és szivárgások felderítése,  gyors hibaelhárítással. Vízmelegítők cseréje és kazánok cseréje. Központi fűtés rendszerek javítása és szerelése, keringető szivattyúk és radiátorok cseréje, termosztátok és elzárók cseréje, tágulási tartályok cseréje garanciával. Rézcsővel és műanyagcsővel is dolgozunk. Vízvezeték szerelő és fűtésszerelő gyorsszolgálat Budapest kerületeiben.

A fűtésszerelő telefonszáma