A fűtésszerelő telefonszáma

Villanybojler karbantartása

Villanybojler karbantartása
A villanybojlerek praktikusan használható készülékek, melyek napi karbantartást ugyan nem igényelnek, de időszakosan fontos foglalkozni velük. Karbantartásukba elsősorban a vízkőtelenítés, illetve az aktív anód cseréje tartozik bele, de tisztításukat is el kell végezni, ezt megtenni elég 2 évente.

A villanybojler tisztításához áramtalanítsuk a készüléket és zárjuk el a hideg víz csapot, majd engedjük le a bojlerből a vizet. A víz kiürülése után távolítsuk el a burát, majd a vezetékeket. Először az Y alakút, majd a földvezetéket a szabályozóról, utána pedig a két betápláló vezetéket.

Ha a hőkorlátozót is eltávolítottuk, tegyük szabaddá a földelő lemezt. A tisztítás során ellenőrizzük a fűtőbetétet, ha ez valahol el van deformálódva, muszáj kicserélni. A zárófedéllel rozsdásodás esetén ugyanezt tegyük. Karbantartás után 60 fokra állítsuk a bojlert a leggazdaságosabb üzemelés érdekében.

Fűtésszerelés Budapesten és a környező településeken. Csőtörések és szivárgások felderítése,  gyors hibaelhárítással. Vízmelegítők cseréje és kazánok cseréje. Központi fűtés rendszerek javítása és szerelése, keringető szivattyúk és radiátorok cseréje, termosztátok és elzárók cseréje, tágulási tartályok cseréje garanciával. Rézcsővel és műanyagcsővel is dolgozunk. Vízvezeték szerelő és fűtésszerelő gyorsszolgálat Budapesten.

A fűtésszerelő telefonszáma