A fűtésszerelő telefonszáma

Vízteres kandalló bekötése

Vízteres kandalló bekötése
A vízteres kandalló bekötése praktikus fűtési módszer, nagy előnye, hogy összekapcsolható már meglévő fűtési rendszerekkel. Beépíthető radiátorok, gázkazánok, napkollektorok mellé is. Ez lehetővé teszi, hogy egy nagyobb felújítás során is bekössük, nem kizárólag újonnan épült házakba építhető be. A vízteres kandalló másik előnye, hogy akár 100 m2 feletti házakat is befűthetünk vele. Mivel acélból készül, élettartama igen magas.

Mielőtt a vízteres kandalló bekötése mellett tennénk le voksunkat, feltétlenül mérjük fel a lakás hőszükségletét. Csak ez alapján választhatjuk ki ugyanis a megfelelő teljesítményű kandallót. A beépítéshez szükséges egy nyitott tágulási tartály, a fagymentes helyen lévő részek szigetelése és a levegőztetés biztosítása. A vízteres kandalló használata közben füst keletkezik, ennek elvezetéséről gondoskodni kell. A bekötés történhet már meglévő kéménybe, ha ez hiányzik, új kémény kiépítése szükséges.

Szerkezete annyiban tér el a hagyományos kandallóétól, hogy a vízteres kandalló tűztere körül csövek találhatók, az ebben keringő víz veszi fel a kandallóban keletkező hőt és ezen keresztül segíti a fűtést, de helyettesítheti akár a kazánt is. Kiváló megoldás lehet nemcsak a fűtésrásegítéshez, de akár kizárólagos fűtési módszerként, illetve a meleg víz biztosításához is. Beszerelése szakértelmet igényel és viszonylag költséges szolgáltatás.

Fűtésszerelés Budapesten és Pest megyében. Csőtörések és szivárgások felderítése,  gyors hibaelhárítással. Vízmelegítők cseréje, központi fűtés szerelés, keringető szivattyúk és radiátorok cseréje, termosztátok és elzárók cseréje, tágulási tartályok cseréje garanciával. Vízvezeték szerelő és fűtésszerelő gyorsszolgálat Budapesten.

A fűtésszerelő telefonszáma