A fűtésszerelő telefonszáma

A keringető szivattyú cseréje a fűtésrendszerben

A keringető szivattyú cseréje a fűtésrendszerben
A keringető szivattyú a cirkófűtéses rendszereknél és a vegyes tüzelésű kazánoknál gyakorta cserére szorul. Ez nem működési hiba, sokkal inkább elhasználódás, amit a rendszerben lévő szennyeződés idéz elő. A keringető szivattyú szerepe óriási, megléte egyenesen elengedhetetlen ahhoz, hogy a kazán jól tudjon működni.

Ha tönkremegy, a rendszerben a víz nem tud megfelelően keringeni, ennek következtében pedig a fűtés hatékonysága csökken. Javításukra ritkán van lehetőség, meghibásodásuk esetén sokkal inkább a csere javasolt gazdaságos megoldásként. Beszerelésekor fontos, hogy tiszta vízzel mossuk le, de vegyszereket ne használjunk a tisztításához.

Motorjának tengelye mindig vízszintes legyen, így szereljük be vagy a nyomó vagy a visszatérő ágba az áramlási iránynak megfelelően, amit nyíl jelez. Ne feledkezzünk meg arról, hogy a még garanciális készülékeknél a javítást és a karbantartást csakis a gyártó végezheti, ellenkező esetben elveszítjük a garanciát.

Fűtésszerelés Budapesten és a környező településeken. Csőtörések és szivárgások felderítése,  gyors hibaelhárítással. Vízmelegítők cseréje és kazánok cseréje. Központi fűtés rendszerek javítása és szerelése, keringető szivattyúk és radiátorok cseréje, termosztátok és elzárók cseréje, tágulási tartályok cseréje garanciával. Rézcsővel és műanyagcsővel is dolgozunk. Vízvezeték szerelő és fűtésszerelő gyorsszolgálat Budapest kerületeiben.

A fűtésszerelő telefonszáma