A fűtésszerelő telefonszáma

Radiátorszelep javítása

Radiátorszelep javítása
A radiátorszelep meghatározó eleme a fűtési rendszernek. Ha rossz minőségű vagy meghibásodott, csöpöghet, levegőt szívhat be és nem képes ellátni szabályzó funkcióját. Javítani nem minden esetben lehet őket, gyakran a cseréjük jelenti a megoldást.

Ha a radiátorszelep szivárog, a víz eredhet az orsó környékéről, de származhat a hollandi anyából is. Hogy melyik eset áll fenn, a legegyszerűbben úgy állapíthatjuk meg, hogy a szelepet szárazra töröljük és papírtörlőt helyezünk el a szelep egyes részeihez. Így pontosan látni fogjuk, hol csepeg a víz. Ha az anyából jön, óvatosan szorítsuk meg, ha ez nem hozna eredményt, akkor tömítsük újra.

Radiátorszelep javítása

A már elhasználódott vagy teljesen tönkrement radiátorszelepet jobb, ha cseréljük. A dolgot jelentősen bonyolítja, ha fűtési idényben jön elő a probléma. Ilyenkor érdemes fűtésszerelő szakemberre bízni a szelep cseréjét, aki nem fogja a fűtést kikapcsolni az egész ingatlanban és a vizet leereszteni a rendszerből. Napjainkban már a csőszakasz fagyasztásával is megoldhatóvá válik egy-egy radiátor cseréje vagy javítása.

Fűtésszerelés Budapesten és Pest megyében. Csőtörések és szivárgások felderítése,  gyors hibaelhárítással. Vízmelegítők cseréje, központi fűtés szerelés, keringető szivattyúk és radiátorok cseréje, termosztátok és elzárók cseréje, tágulási tartályok cseréje. Vízvezeték szerelő és fűtésszerelő gyorsszolgálat Budapesten.

A fűtésszerelő telefonszáma